Hiel Gewoan

Mogen wij ons even aan u voorstellen:

Wij zijn zang en muziek groep “Hiel Gewoan” uit het Friese Harkema. Onze zang groep is onstaan vanuit de Gereformeerde kerk in Harkema. Wij zingen hoofdzakelijk christelijke liederen die wij ten gehore willen brengen in evangelisatie bijeen komsten, bejaarde huizen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, kerken enz.

De groep bestaat uit ongeveer 20 zangers, en vier muzikanten die spelen op trekharmonica’s. Al met al een vrolijk geheel, vandaar ook de naam “Hiel Gewoan”, wat betekent Heel Gewoon.

Onze groep is opgericht in 2011 en hebben al veel optredens in diverse bejaarde en verzorgings huizen verzorgt, ook dit jaar onze medewerking verleend aan een evangelisatie bijeen komst in een tent hier in Harkema.

Onze groep bestaat uit ongeveer 20 zangers, en vier muziekanten die spelen op trekharmonica’s. Al met al een vrolijk geheel, vandaar ook de naam “Hiel Gewoan”, wat betekent Heel Gewoon. Wij beschikken over een dirigent, ook hij is enthousiast om voor onze groep te staan. Onze doelstelling is om te evangeliseren in de vorm van muziek en zang. Dit alles voor onze Heer en Heiland, die ook voor ons gestorven is aan het kruis voor onze zonden.

“Hiel Gewoan” is nu online, kijk op www.hielgewoan.nl