Dinsdag 20 maart was er een gezellige middag voor onze broeders en zusters.

Het was om twee uur al gezellig druk in de zaal.

Na het zingen van een lied mochten we luisteren naar Ida Nicolai. Zij ging ons voor in gebed en las met ons een schriftgedeelte uit Johannes 15 vers 1-8. Daarna hield Ida een meditatie.

Door de ogen van een Centurio mochten we terug gaan in de tijd dat Jezus nog bij ons op aarde was. De Centurio noemde Jezus het licht van de wereld. En zo mogen wij Jezus ook zien. Jezus wil ons licht van de wereld zijn. Na het zingen van het prachtige lied ‘Stromen van zegen’ was er een pauze. Iedereen mocht genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijke paaskoek.

Daarna werden onze broeders en zusters aan het werk gezet. Ze werden aan het werk gezet met een puzzel. Er moesten letters worden ingevuld zodat er twee woorden ontstonden. Aan het einde vormden al deze letters die ingevuld werden een zin. Het werd muisstil in de zaal, iedereen was geconcentreerd bezig met de puzzel. De zin werd door iedereen geraden. Na een tweede pauze werd er een verhalenbingo gespeeld. Er waren mooie prijzen voor de bingowinnaars. Aan het einde van de middag kreeg iedereen een mooi geplastificeerd kaartje mee naar huis. Hier stond een mooi verhaal of een bijbeltekst op. Dus een prijs voor iedereen! We mogen terug zien op een hele geslaagde gezellige middag.

Tekst: Jantina Hamstra / foto’s: Johannes van Dellen