Harkema ontmoet elkaar!

Op donderdagochtend 4 oktober waren de deuren van de VGKN-kerk geopend voor alle inwoners van Harkema.

Deze ochtend stond in het teken van ontmoeting, samen koffie drinken en omzien naar elkaar. Al ruim voor tien uur kwamen de eerste gasten binnen.

Er werd een plekje gezocht in de nog lege zaal. Rond tien uur waren er al meer gasten, het was gezellig druk. Onder het genot van een kopje koffie of thee werden er vele gesprekken gevoerd. Er hing een gezellige en gemoedelijke sfeer.

In de loop van de ochtend werd de sjoelbak opgezocht en daar werd gelijk gebruik van gemaakt. Even een potje sjoelen met elkaar om de hoogste punten te behalen.

Ook werd er een pakje kaarten opgezocht zodat de mannen onder ons even een kaartje konden leggen.

Nog steeds kwamen er mensen binnen druppelen om een kopje koffie te drinken. We mogen terugzien naar een zeer mooie koffieochtend.

Het doel: ‘Harkema ontmoet elkaar’ is gelukt! En dit is pas het begin! Er komen nog meer koffieochtenden. U bent van harte welkom om hier aanwezig te zijn. De volgende koffieochtend is 1 november aanstaande, vanaf tien uur. We hopen u dan weer te ontmoeten. Samen een kopje koffie drinken en een praatje met elkaar maken. Jong en oud, iedereen is van harte welkom.

Tekst: JH / foto’s JvD