Op vrijdagavond 11 januari 2019 organiseren de World Servants Harkema een Nieuwjaarsbuffet. Onder het genot van lekker gevarieerd eten, wat drinken en een verloting met mooie prijzen, met elkaar een gezellige avond hebben en het nieuwe jaar inluiden.

Wie wint de “Gouden Stamper”? Extra deze avond is de verkiezing wie de lekkerste stamppot kan bereiden. De World Servants zijn hiervoor op zoek naar een aantal deelnemers die een lekkere stamppot willen maken voor ons buffet en daarmee kans maken op de “Gouden Stamper 2019” … Heeft u nog een lekker stamppot recept liggen en wilt u kans maken op die Gouden Stamper? Meldt u dan snel aan!

 

Het Nieuwjaarsbuffet zal worden gehouden in gebouw ’t Lichtbaken. De zaal gaat open vanaf 18.00 uur waarbij u welkom wordt geheten.

Rond de klok van 18.30 uur is het de bedoeling om de avond ‘officieel’ te openen.

We hebben weer gekozen om de deelname gratis te houden, echter er zal wel een kollekte worden gehouden voor de onkosten en uiteraard ter ondersteuning van ons project UG119 in Oeganda.

Loten voor de verloting kunnen worden gekocht voor €1,- p/stuk en 6 loten voor €5,-.

Eventuele consumpties kunnen contant worden afgerekend.

 

Opgave kan t/m zondag 6 januari via de inschrijfformulieren die in de hal liggen van het Lichtbaken of door contact op te nemen met Hendrik en Boukje Vries, telefoonnummer 363734.

 

Hopelijk tot ziens op 11 januari.

Groetjes, World Servants Harkema; Jesse, Geertje, Marijn, Kornelis, Boukje en Hendrik